Bra SHL-poddar

Nu för tiden exploderar mängden poddar som man enkelt kan ta del av via sina mobiltelefoner eller surfplattor. Det kvittar nästan vilket ämne det handlar om; det finns garanterat poddar om just det du söker. Det kan vara allt från aktier och fonder till psykisk ohälsa och sportpoddar. Det finns kort och gott poddar så det räcker till och blir över. För dig som är sportintresserad och framförallt av den svenska hockeyligan SHL, så kommer den här artikeln att bjuda på några bra poddtips till just dig.

Det kan även vara en idé att starta en podd om man driver ett företag. Då kan kunder och andra få lite insyn i vad företaget gör och hur det går. Ett annat klassiskt sätt att kommunicera som företag är via nyhetsbrev. Har ditt företag inte ett utarbetat nyhetsbrev ännu? I sådana fall bör ansvarig besöka https://www.rule.se/nyhetsbrev/ för att få hjälp med alla verktyg för att kunna skicka informationsrika och intressanta nyhetsbrev till kunderna.

SHL-poddar

Det finns en del intressanta poddar om SHL och de som kommer nämnas i artikeln kommer ut en gång i veckan.

Sanny & Svensson är en podd med den tidigare hockeyspelaren Sanny Lindström och silly season-gurun Johan Svensson. Podden avhandlar det som hänt senaste veckan, blandat med intressanta samtal och spännande rykten.

SHL-podden är en annan podd som egentligen avhandlar samma ämnen som ovanstående men med fler programledare och därmed fler vinklar och synpunkter.

Röglepodden är som namnet antyder en mer specifikt inriktad podd mot Rögle som spelar i SHL. Det är Helsingborgs Dagblads sportredaktion som ger ut denna podd en gång i veckan under hockeysäsongen. För Röglesupportrar är det givetvis kul då allt fokus hamnar på Rögle. Det är möjligt att det även finns fler poddar som är inriktade på specifika lag i SHL som man kan följa om man inte är Röglesupporter. Om inte annat så lär det komma i framtiden.

Related Posts