Lyssna på din favoritpodd med rätt hörlurar

Att lyssna på en favoritpodd är det många som gör under träningspasset i skogen, på gymmet eller under arbetspasset för att slippa höra kollegorna. Dock krävs det bra hörlurar för att stänga ute bruset som bildas och för att få den bästa av upplevelser. Vad gillar du? Idag kan du hitta earbuds av trådlösa varianter, riktiga gaming-hörlurar där du inte hör något alls förutom podden eller musiken du lyssnar på. Eller så kör du på de gamla hederliga öronsnäckorna med sladdar som du vet inte ramlar ur utan att du känner av det.

Hitta dina favoriter av hörlurar online

Nätet är en fantastisk källa när det gäller att hitta hörlurar för alla syften. På hemsidan https://www.teknikdelar.se/ finns det massor av olika hörlurar och mobiltillbehör som du kan utrusta både dig och telefonen med.

De första riktigt små och trådlösa hörlurarna var framför allt förknippade med Apple. iPods vad små öronsnäckor som kopplades upp till enheterna utan att behöva ha sladdar och annat som irriterade. De små trådlösa hörlurarna spred sig snabbt som en löpeld och idag finns det mängder av andra varumärken som har använt samma princip. Det gemensamma namnet för trådlösa öronsnäckor är numera earbuds. De kommer i ett litet snyggt laddningsetui och kan lätt stoppas i fickan med hela asken när du inte använder dem.

Även själva snäckorna kan te sig annorlunda från modell till modell. Vissa personer gillar nämligen att ha lurarna i medan man är ute och springer i regnet och då måste snäckorna vara på plats ännu mer för att inte glida ur. Det finns även fiffiga sporthörlurar som expanderar i öronen när du till exempel simmar så att du inte får in vatten medan du lyssnar på din podd eller din musiklista.

Gaming-hörlurar för den som vill ha knäpptyst

För den som är en aktiv gamer eller helt enkelt bara vill ha ordentlig tystnad när man sitter och arbetar, kan skaffa sig gaming-hörlurar med kåpor som klämmer om öronen. Dessa lurar är givetvis mycket mer robusta och större än de små öronsnäckorna du kan ha i fickan, men det görs också vikbara hörlurar på det här sättet som kan vikas ihop och få plats i en mindre väska.

Ett tips är att varva olika typer av hörlurar beroende på var du befinner dig, hur tyst du vill ha det omkring dig och i vilket syfte du använder dem.

Related Posts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *